The brightest star - Del 13

Datum: 2011-04-27 - Tid: 17:20:33 | Kategori: The Brightest star
FLASHBACK :

-När köpte du möbler till vardagsrummet ? frågade jag .

-För någon vecka sen , ville åtminstone piffa upp ett rum i din lägenhet .

-Jo , det blev vackert .

Jag hörde en bil tuta där ute .

-Det är nog flyttningsgubbarna va ? frågade jag .

-Det är det nog . Kom vi går ut och hjälper dom .



Mormor gick före mig och hälsade på dom . Dom bar in lådorna och la dom i olika rum , efter min beskrivningar . När dom gick , gick mormor också för att hon skulle på ett ärende . Jag kände ett stort behov för att gå och spela basket , så jag gick upp till rummet som var mitt och tog basketbollen , som jag hade packat in i en av lådorna . Jag satte på mig hörlurarna som fortfarande hängde vid halsen och satte på låten : Who dat girl – Florida ft. Akon . Jag gick ut ur ytterdörren och låste dörren efter mig . Min svarta Range Rover stod i uppfarten och solen sken på den . Lite längre bort hittade jag en basketplan som stod tom . Jag körde några skott men tröttnade efter en stund och gick hem . Jag satte nyckeln i nyckelhålet men märkte att det redan var öppet . Konstigt efter som låste när jag gick . Jag öppnade nervöst dörren , gick in och stängde den efter mig . Jag smög in till vardagsrummet och såg en människa vända sig om jag fick panik och slängde basketbollen på honom och sprang upp till mitt rum och slängde igen dörren och höll emot med min kropp. Jag hörde att någon sprang upp för trapporna och stannade vid dörren .

-Hallå Angel , det är bara jag , Anth .

-Ännu en anledning till varför jag inte vill öppna dörren .

-Snälla öppna , jag saknar dig .

-Du såg mig på morgonen , överdriv inte Anth , sa jag och himlade med ögonen .

-Jag saknar dig när jag inte är nära dig . Snälla öppna .

Jag började tröttna på hans tjat , så jag öppnade . Han omfamnade mig direkt , jag stod bara still . Jag puttade lätt bort honom och kollade på han med en irriterad blick .

-Lägg av , sa jag kort och vände mig om .

-Sluta vara sur då , sa han och kramade mig bakifrån .

-Om du kan sluta säga att jag inte känner likadant för dig som du känner för mig .

-Okej , viskade han tyst .

 

Han släppte taget om mig och jag vände mig om . Jag kollade honom i ögonen och kysste honom snabbt . Han log mot mig och kysste mig passionerat medan vi sakta satte oss ner . Jag drog av hans tröja och fortsatte att kyssa honom . Jag smekte honom lätt därnere och han stönade till . Han höll om mig och hade ena handen innanför min tröja . Han la handen över mitt bröst , jag retade honom genom att runka honom lätt och slutade när han var nära att komma .

-Sluta inte ?! sa han desperat .

-Jo .

-Nej , snälla , sa han och kysste mig .

Jag fortsatte som han ville , och ökade farten när jag hörde att hans stön blev tyngre .

-Åh ANGEEL ! sa han och kom över mig .

Jag log för mig själv och hämtade en toalettrulle och räckte över den till honom . Han tog emot den och log åt mig . Min tröja hade blivit helt kletig så jag tog av mig den och byxorna och ställde mig i duschen . Jag stod och fundera på hur man satte på vattnet och hittade en knapp på väggen och tryckte på den och justerade så att jag fick rätt värme . Då blir det väl inget med Ryan , tänkte jag för mig själv . Jag sköljde av kroppen och gick ut ur duschen . Jag kollade efter en handduk men märkte några sekunder efter att jag hade glömt ta med den in . Jag frågade Anth om han kunde rota upp en ur lådorna och det gjorde han , han räckte över den till mig medan han stirrade på mig . Jag ryckte till den snabbt och virade den runt kroppen .

 


 

kommentera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback